Onze partners

Dat we een partner van de KU Leuven zijn is algemeen bekend. Maar wist je dat we ook met een aantal andere organisaties zoals het ILT (Interfacultair Instituut voor Levende Talen), het BLCC (Business Language and Communication Centre) en het CVO Meise-Jette (Centrum voor VolwassenOnderwijs Meise-Jette) duurzame partnerships ontwikkeld hebben?

 

KU Leuven

Met de KU Leuven als partner zijn we in prima gezelschap om taalonderwijs van het hoogste niveau aan te bieden. Dit partnership daagt ons bovendien uit om onze grenzen te verleggen en steeds nieuwe horizonten te verkennen.
www.kuleuven.be

ILT

Het Interfacultair Instituut voor Levende Talen van de KU Leuven biedt taalservices, -opleidingen en -coaching aan verschillende faculteiten, instituten en diensten. Meer info hierover vind je op hun website.
www.ilt.kuleuven.be

BLCC

Zoals de naam Business Language and Communication Centre aangeeft, ben je bij BLCC in goede handen voor taalopleidingen die beantwoorden aan de noden van de business professional. Zowel voor individuele als groepstrajecten kan je bij dit centrum terecht. Tijdens de schoolvakantie richten ze zich ook met aangepaste taalopleidingen tot jongeren van 5 tot 15 jaar. 
www.blcc.be

CVO Meise-Jette

Uitwisselen van expertise werkt kruisbestuivend. Dat is dan ook de voornaamste reden waarom we met het CVO Meise-Jette een leerplatform delen. Dankzij dit gemeenschappelijk forum kunnen onze docenten kennis en ideeën uitwisselen en zo mekaar inspireren.
www.cvomj.be