Waar kan ik parkeren?


Het CLT beschikt niet over parkeerruimte voor cursisten.

Voor de cursisten die 's avonds of op zaterdag voormiddag les volgen stelt KU Leuven parkeergelegenheid ter beschikking in de Parking Servotte, Parkstraat 53. Dat is op wandelafstand van campus Leuven.

Vanaf 1 september kan je een parkeerkaart aanvragen en betalen in ons secretariaat.

  • Je betaalt € 34 voor een semester, exclusief € 30 waarborg.
  • Hou er rekening mee dat het 48u duurt voor de kaart geactiveerd is.
  • De parking is opengesteld voor CLT-cursisten van 17u30 tot 22u30 tijdens weekdagen en van 8u30 tot 13u30 op zaterdag. Enkel cursisten waarvan de les start om 17u krijgen toegang tot de parking vanaf 16u45.
  • De parkeerkaart wordt uiterlijk 30 juni terug onbeschadigd ingeleverd op het secretariaat. De waarborg wordt dan terugbetaald. Huur je de kaart slechts voor het eerste semester, dan is de deadline voor inlevering 25 januari 2020.

De parkeerkaart geeft enkel toegang tot de parkeergarage tijdens de lesuren van de gekozen opleiding.

Heb je al een parkeerkaart van de KU Leuven of van UZ Leuven, dan kan je langskomen om die te laten activeren voor een parkeerplaats op parking Servotte tijdens je les.

Andere parkeergelegenheden: parking Ladeuze in de binnenstad of de Philips¬parking aan de rand.

Inschrijving mislukt

Inschrijving gelukt

Dit adres staat al op de lijst

Contacteer ons

Contactgegevens

Bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van ons aanbod en van wat er reilt en zeilt in het CLT? Schrijf je dan hier in om steeds het laatste nieuws over het CLT in je inbox te krijgen.

Het lijkt erop dat je een oude versie van je browser gebruikt. Update je browser of gebruik een andere browser om deze website optimaal te kunnen gebruiken.