Frans voor studenten Bachelor Lager Onderwijs (BALO-UCLL)

Het CLT organiseert van maandag 6 september 2021 tot en met vrijdag 10 september 2021 voor de UCLL-Lerarenopleiding (Diest en Heverlee) een zomercursus Frans voor nieuwe (eerstejaars)studenten Bachelor Lager Onderwijs.

Een buitenkans voor studenten die met meer zelfvertrouwen en een grotere bagage de lessen Frans in de lerarenopleiding willen starten!

De cursus biedt een 30-urenpakket aan waarin de vier vaardigheden (spreken, schrijven, lezen en luisteren) aan bod komen rond thema’s die nauw aansluiten bij de leefwereld van toekomstige onderwijzers en onderwijzeressen.

De cursus komt in aanmerking als taalbad, een verplichte opdracht tijdens de opleiding.

CLT_128 (Mobile).jpg

Lessen

van maandag 6 september 2021 tot en met vrijdag 10 september 2021

van 9:00 tot 16:00

De lessen gaan door in Dekenstraat 4, Leuven. Je leslokaal vind je ad valvas in de inkomhal.

Prijs

52,50€ (cursusmateriaal niet inbegrepen)

Cursusmateriaal

7€. Het cursusmateriaal wordt uitgedeeld bij de start van de lessen.

Niveautest & inschrijving

Doorlopend vanaf 15 juni 2021 tot en met 6 september 2021 (vóór de start van de lessen) online via deze link of na afspraak in campus Leuven.

Heb je de niveautest afgelegd en scoorde je niet het vereiste niveau (A2-Waystage) voor deze cursus? Neem dan contact op met katrien.delanghe@clt.kuleuven.be.

Infoflyer UCLL

Inschrijving mislukt

Inschrijving gelukt

Dit adres staat al op de lijst

Contacteer ons

Contactgegevens

Bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van ons aanbod en van wat er reilt en zeilt in het CLT? Schrijf je dan hier in om steeds het laatste nieuws over het CLT in je inbox te krijgen.

Het lijkt erop dat je een oude versie van je browser gebruikt. Update je browser of gebruik een andere browser om deze website optimaal te kunnen gebruiken.