Veelbezochte pagina's

Spaans leren in Bilbao

De eerste editie van de taalreis in de lente van 2023 was een succes. Dertig enthousiastelingen, beginners en gevorderden, trokken naar Valencia voor een taalbad Spaans.

De ingrediënten van een Davidsfonds Cultuurreis spraken ons meteen aan: de begeleiding, de cultuurbeleving en de prima logies en maaltijden. We vonden het fantastisch om ter plaatse in het Spaans kleine conversaties te voeren, opschriften te lezen en op restaurant te gaan.

Ook in 2024 slaan Davidsfonds Cultuurreizen en het CLT dus de handen in elkaar om je een unieke combinatie van taal leren en reizen aan te bieden:

Van zaterdag 8 tot woensdag 12 juni nemen collega's Mariàn Cruz en Pili Molina je mee naar Bilbao.

anastasiia-rozumna-SnvkXjOSRAE-unsplash

Er is een programma voor beginners en voor gevorderden, dus je kiest zelf je niveau.

Na enkele voorbereidende sessies die je zowel on campus als online kan volgen, reizen we samen naar Bilbao waar we iedere opportuniteit grijpen om je bloot te stellen aan de Spaanse taal en ze in authentieke contexten te oefenen.

Het is perfect mogelijk om deze reis te maken met een partner die het programma volgt in de andere groep. 

Inschrijving mislukt

Inschrijving gelukt

Dit adres staat al op de lijst

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van ons aanbod en van wat er reilt en zeilt in het CLT? Schrijf je dan hier in om steeds het laatste nieuws over het CLT in je inbox te krijgen.

Het lijkt erop dat je een oude versie van je browser gebruikt. Update je browser of gebruik een andere browser om deze website optimaal te kunnen gebruiken.