Erasmus+ is het EU-programma voor onderwijs, opleiding, jeugd en sport in Europa. Het programma biedt ook voor het volwassenenonderwijs kansen voor mobiliteit en samenwerking.

Samen met de andere CVO's van Katholiek Onderwijs Vlaanderen zetten we tijdens deze Erasmus+ mobiliteiten in op het delen en uitbreiden van onze expertise.

Oktober 2019

Lieve (coördinator NT2) nam in Odense, Denemarken deel aan de European Conference on Games Based Learning.

Isabel (Spaans) en Jonas (IT) gingen naar Coventry, Engeland voor een training in Gamification.

Januari 2020

Maryse (directeur) ging naar de LEARNTECH 2020-beurs in Karlsruhe, Duitsland.

September 2021

Nives (NT2) en Sara (Zweeds) namen in Praag, Tsjechië deel aan de DISCO conferentie over "Active Learning in Digital Era: How Digital Tools promote a Conscious, Open-minded, Creative and Social-Oriented Thinking"

Jasmien (NT2 & mentor) en Pieter (NT2 & medewerker didactiek) deelden in Rakvere, Estland hun ervaringen over lesgeven in de COVID-periode met collega's uit andere scholen.

November 2021

Els (Engels & NT2) en Maaike (Frans) bezochten in Kopenhagen, Denemarken een school die gespecialiseerd is in Deens voor anderstaligen. Focus van het bezoek was het delen van expertise over e-leren en flipped classroom.

Marleen (Engels & coördinator didactiek) & Stijn (NT2) namen in Halden, Noorwegen deel aan de training over "How to lead digital transformation in education?"

Noorwegen