Veelbezochte pagina's

CLT 4 UCLL

Zomercursus Frans voor studenten Bachelor Lager Onderwijs (BALO)

Het CLT organiseert voor de UCLL-Lerarenopleiding (Diest en Heverlee) een zomercursus Frans voor nieuwe (eerstejaars)studenten Bachelor Lager Onderwijs.

Info & inschrijving

Jaarcursus Frans 'Compétences de base' voor studenten Bachelor Lager Onderwijs (BALO)

De studenten van de BALO opleiding die hun taalvaardigheid wensen te versterken en extra ondersteuning nodig hebben bij het verwerken van de leerstof Frans worden doorverwezen naar deze CLT-cursus.
De cursisten worden op deze manier begeleid om hun slaagkansen te verhogen.

De cursus komt in aanmerking als taalbad, een verplichte opdracht tijdens de opleiding.

Info & inschrijving

Frans voor studenten van de FLLLEX opleiding

In het vak Frans binnen de FLLLEX opleiding wordt er toegespitst op didactische topics en is taalvaardigheid verondersteld verworven.

De studenten die hun taalvaardigheid willen opfrissen of versterken worden doorverwezen naar deze CLT-cursus. De cursisten worden op deze manier begeleid om hun slaagkansen te verhogen.

Info & inschrijving

shutterstock_213330322.jpg

Inschrijving mislukt

Inschrijving gelukt

Dit adres staat al op de lijst

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van ons aanbod en van wat er reilt en zeilt in het CLT? Schrijf je dan hier in om steeds het laatste nieuws over het CLT in je inbox te krijgen.

Het lijkt erop dat je een oude versie van je browser gebruikt. Update je browser of gebruik een andere browser om deze website optimaal te kunnen gebruiken.