CLT 4 KU Leuven


Cours préparatoire - Entraînement intensif

Wil je sterk van start gaan in het hoger onderwijs? Deze intensieve workout Frans frist in een mum van tijd je kennis op, maakt komaf met hardnekkige fouten en laat je alles op een interactieve wijze inoefenen in communicatieve contexten.

De cursus vervangt de bestaande voorbereidende ILT-cursus Remediëringscursus Academisch Frans.

  • Groep 1: 6 tot en met 10 september 2021
  • Groep 2: 13 tot en met 17 september 2021

Er worden indien nodig extra groepen toegevoegd.

Alle info & inschrijving


Cours parallèle - Doublez votre mise!

Flankerend onderwijs voor de studenten van het Werkcollege Français juridique en het Werkcollege Le français du criminologue van de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Tijdens week 1 tot en met 3 van het academiejaar worden de studenten Frans van de faculteit Rechtsgeleerdheid door het ILT gescreend op hun beheersing van het Frans en worden de resultaten met hen besproken. Afhankelijk van hun resultaat kunnen de studenten baat hebben bij het volgen van een flankerende CLT-cursus. De cursisten worden op die manier begeleid om hun slaagkansen voor het werkcollege te verhogen. Dit is een pilootproject van het ILT en de faculteit Rechtsgeleerdheid, waarbij het CLT ondersteunende diensten verleend.

  • van 18/10/2021 tot de kerstvakantie en van 18/2/2022 tot de paasvakantie (15 sessies van 2u)

Alle info & inschrijving


shutterstock_218235004.jpg

Inschrijving mislukt

Inschrijving gelukt

Dit adres staat al op de lijst

Contacteer ons

Contactgegevens

Bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van ons aanbod en van wat er reilt en zeilt in het CLT? Schrijf je dan hier in om steeds het laatste nieuws over het CLT in je inbox te krijgen.

Het lijkt erop dat je een oude versie van je browser gebruikt. Update je browser of gebruik een andere browser om deze website optimaal te kunnen gebruiken.