CLT 4 KU Leuven


Cours parallèle - Doublez votre mise!

Flankerend onderwijs voor de studenten van het Werkcollege Français juridique en het Werkcollege Le français du criminologue van de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Tijdens week 1 tot en met 3 van het academiejaar worden de studenten Frans van de faculteit Rechtsgeleerdheid door het ILT gescreend op hun beheersing van het Frans en worden de resultaten met hen besproken. Afhankelijk van hun resultaat kunnen de studenten baat hebben bij het volgen van een flankerende CLT-cursus. De cursisten worden op die manier begeleid om hun slaagkansen voor het werkcollege te verhogen. Dit is een pilootproject van het ILT en de faculteit Rechtsgeleerdheid, waarbij het CLT ondersteunende diensten verleend.

Info & inschrijving


Cours préparatoire - Entraînement intensif

Wil je sterk van start gaan in het hoger onderwijs? Deze intensieve workout Frans in september frist in een mum van tijd je kennis op, maakt komaf met hardnekkige fouten en laat je alles op een interactieve wijze inoefenen in communicatieve contexten.

De cursus vervangt de bestaande voorbereidende ILT-cursus Remediëringscursus Academisch Frans.

Info & inschrijving

shutterstock_218235004.jpg

Registration failed

Registration succesful

Already on the list

Contact us

Contact Details

Message

Register for our newsletter

Do you want to stay up-to-date on the newest courses or upcoming events. Register here and recieve the latest new of CLT in your inbox.

It looks like you're using an old browser. This site may not properly work if you do not update or change your browser.